MENU

Flexi

Flexi-avtalen er en meget gunstig og fleksibel avtale for musikere som vil og kan øve på dagtid og i helgene. Du kan også ha med deg bandet ditt på øving om du ønsker.

For en pris fra 750,- pr. mnd. kan du booke så mange øvingstimer du ønsker – inntil 20, 30, 40, 50 eller 60 timer pr. måned. Gjelder hverdager kl. 08 – 17, lørdager fra kl 08 og hele søndag.


Priser
20 timer/mnd: 750 kr
30 timer/mnd: 900 kr
40 timer/mnd: 1150 kr
50 timer/mnd: 1350 kr
60 timer/mnd: 1500 kr


Booking

Ved inngåelse av Flexi-avtalen får du tilgang til en bookingkalender for våre 4 deltids øvingslokaler. Her kan du booke deg inn så mange ledige timer som er ønskelig, i tråd med det timeantallet du har valgt. Du kan booke inntil 3 uker frem i tid.

Rommene er på ca. 20 m² og de er fullt utstyrt med PA og backline, så her er det bare å ta med instrumentene og plugge i. Ønsker du å supplere med eget utstyr, kan dette lagres på et eget lagerrom som deles med de andre brukerne av ordningen.  Øveriet står for service og vedlikehold av utstyret i rommene. Forbruksvarer som trommeskinn og rør byttes med jevne mellomrom, og vi setter inn backup når utstyr må på service.

Våre Flexi-leieavtaler er ryddige og med en måneds oppsigelsestid (med en bindingstid på minimum 3 måneder).

Kontakt oss for å tegne avtale

Please write music like Wagner, only louder.

• Samuel Goldwyn •