MENU

OM ØVERIET

Øveriet er kreative øvingskollektiv i Oslo og Sandvika bestående av til sammen 76 øvingsrom med meget høy standard. Øveriet ble til da to bandmusikere gjorde sin frustrasjon om til en visjon. 

“Det var veldig vanskelig å finne øvingslokaler i Oslo, og når vi først fant noe var det helt elendige forhold.
Dårlig ventilasjon, elendig hygiene og service, slitsom akustikk og usikre leiekontrakter. Om det i det hele tatt fantes en kontrakt… Rett og slett ingen god organisert drift. Det tenkte vi at det var mulig å gjøre noe

med!” – Magnus Westgaard, daglig leder på Øveriet.

Denne frustrasjonen hos grunnleggerne Magnus Westgaard og Gerhard Mork resulterte i at de investerte både sparepenger, lån og mye tid i å etablere 18 lydisolerte øvingsrom ved Alexander Kiellands plass i Oslo sentrum.

Øveriet Oslo har, mye takket være støtte fra Kulturrom , bygget totalt 67 øvingsrom fordelt på tre avdelinger, og huser ca. 1100 musikere fordelt på mer enn 300 band.

Øveriet Sandvika har 9 øvingsrom samlokalisert med kulturhuset tanken.

Hva er unikt med Øveriet?
“I våre øvingslokaler skal ikke leietakere måtte frustrere seg slik vi gjorde. Derfor legger vi stor vekt på sikkerhet, renhold, forutsigbarhet, kvalitet og gode priser.” – Gerhard Mork.

Sikkerhet – Det er lagt mye ressurser inn for å ha en trygg brann- og innbruddssikkerhet. En port som stenges på kveldstid og i helger, kortnøkkel med personlig kode og systemnøkler til alle øvingslokaler. Samtlige innganger er i tillegg videoovervåket.

Renhold – Her er det rent, ryddig og hygienisk, med regelmessig renhold av toaletter, kjøkken og andre fellesarealer.

Forutsigbarhet – Øveriet opererer med ryddige og langsiktige kontrakter med tre måneders oppsigelsestid. Her kan du være trygg på at du får øve så lenge du vil og at vedlikehold blir regelmessig utført.

Kvalitet – Mange investeringer er lagt ned i byggingen av våre øvingsrom og oppholdsrom. Målet er å lage så perfekte øvingslokaler som mulig.

Gode priser – Hos oss får du meget høy kvalitet for pengene. Takket være god støtte fra Kulturrom har vi kunnet investere i utstyr og byggemetoder som gagner deg som musiker. Les mer under Rom & utstyr.

Våre leieavtaler for øvingslokaler
Vi har tre forskjellige leieavtaler for øvingslokalene våre. Fulltid, Deltid og Flexi.
Ta kontakt eller les husreglene våre for enda mer informasjon om å leie øvingsrom på Øveriet.

Personvern og databehandling
Les mer om personvern og databehandling her

Life is definitely not a rehearsal, this is it.

• Mike Watt •