MENU

OM ØVERIET

Øveriet er et kreativt kollektiv i Oslo sentrum bestående av 60 øvingslokaler med meget høy standard, og med tilhørende god service. Øveriet ble til da to bandmusikere gjorde sin frustrasjon om til en visjon. 

“Det var veldig vanskelig å finne øvingslokaler i Oslo, og når vi først fant noe var det helt elendige forhold.
Dårlig ventilasjon, elendig hygiene og service, slitsom akustikk og usikre leiekontrakter. Om det i det hele tatt fantes en kontrakt… Rett og slett ingen god organisert drift. Det tenkte vi at det var mulig å gjøre noe

med!” – Magnus Westgaard, daglig leder på Øveriet.

Denne frustrasjonen hos grunnleggerne Magnus Westgaard og Gerhard Mork resulterte i at de investerte både sparepenger, lån og mye tid i å etablere 18 lydisolerte øvingsrom ved Alexander Kiellands plass i Oslo sentrum.

I 2017 har Øveriet, mye takket være støtte fra Musikkutstyrsordningen, totalt 60 øvingsrom fordelt på tre avdelinger, og huser ca. 1000 musikere fordelt på mer enn 250 band.

Hva er unikt med Øveriet?
“I våre øvingslokaler skal ikke leietakere måtte frustrere seg slik vi gjorde. Derfor legger vi stor vekt på sikkerhet, renhold, forutsigbarhet, kvalitet og gode priser.” – Gerhard Mork.

Sikkerhet – Det er lagt mye ressurser inn for å ha en trygg brann- og innbruddssikkerhet. En port som stenges på kveldstid og i helger, kortnøkkel med personlig kode og systemnøkler til alle øvingslokaler. Samtlige innganger er i tillegg videoovervåket.

Renhold – Her er det rent, ryddig og hygienisk, med regelmessig renhold og påfyll av det som man blir frustrert av dersom det er tomt.

Forutsigbarhet – Øveriet opererer med ryddige og langsiktige kontrakter med tre måneders oppsigelsestid. Her kan du være trygg på at du får øve så lenge du vil og at ting blir gjort dersom det er noe som må fikses.

Kvalitet – Mange investeringer er lagt ned i byggingen av våre øvingsrom og oppholdsrom. Målet er å lage så perfekte øvingslokaler som mulig.

Gode priser – Hos oss får du meget høy kvalitet for pengene. Takket være god støtte fra Musikkutstyrsordningen har vi kunnet investere i utstyr og byggemetoder som gagner deg som musiker. Les mer under Rom & utstyr.

Våre leieavtaler for øvingslokaler
Vi har tre forskjellige leieavtaler for øvingslokalene våre. Fulltid, Deltid og Flexi.
Ta kontakt eller les husreglene våre for enda mer informasjon om leieavtalene.

Life is definitely not a rehearsal, this is it.

• Mike Watt •