MENU

Flexi

Flexi-avtalen er en meget gunstig og fleksibel avtale for musikere og band som vil og kan øve på dagtid og i helgene.

For en pris fra 785,- pr. mnd. kan du booke så mange øvingstimer du ønsker – inntil 20, 30, 40, 50 eller 60 timer pr. måned. Gjelder hverdager kl. 08 – 17, hele lørdag (fra kl. 08) og hele søndag.

Priser

  FLEXI SOLO FLEXI BAND
20 timer/mnd 785 kr 1340 kr
30 timer/mnd 945 kr 1580 kr
40 timer/mnd 1210 kr 1965 kr
50 timer/mnd 1420 kr 2290 kr
60 timer/mnd 1580 kr 2525 kr


Booking
Ved inngåelse av Flexi-avtalen får du en egen nøkkel og tilgang til en bookingkalender for våre 5 deltids øvingslokaler. Her kan du booke deg inn så mange ledige timer som er ønskelig, i tråd med det timeantallet du har valgt. Du kan booke inntil 3 uker frem i tid.

Flexi solo
For deg som primært øver alene, tilbyr vi avtalen «Flexi solo». Du får kun en nøkkel, men kan ha med deg bandet ditt eller gjester en gang iblant. Øver du oftest sammen med andre må du velge «Flexi band».

Flexi band
For band tilbyr vi avtalen «Flexi band». Bandet kan få inntil 2 nøkler, og alle i bandet kan booke via en felles bruker. Alle i bandet har tilgang til å lagre noe privat utstyr på et eget lagerrom som deles med de andre brukerne av ordningen. Dette er inkludert i prisen for Flexi band.

Flexi solo-kunder kan også få tilgang til lagring av eget utstyr mot et tillegg i prisen på 100 kr pr. mnd. Eventuelle bandmedlemmer kan ikke bruke lageret.

Rommene er på ca. 20 m². De er fullt utstyrt med PA og backline, så her er det bare å ta med instrumentene og plugge i. Øveriet står for service og vedlikehold av utstyret i rommene. Forbruksvarer som trommeskinn og rør byttes med jevne mellomrom, og vi setter inn backup når utstyr må på service.

Våre Flexi-leieavtaler er ryddige med en måneds oppsigelsestid (med en bindingstid på minimum 3 måneder).

Kontakt oss for å tegne avtale

Please write music like Wagner, only louder.

• Samuel Goldwyn •