MENU

OM ØVERIET

Øveriet er kreative øvingskollektiv i Oslo og Sandvika bestående av til sammen 76 øvingsrom med meget høy standard.

Øveriet ble etablert i Oslo i 2006, og avdelingen i Oslo består i dag av 67 øvingsrom. I august 2020 åpnet vi en ny avdeling i Sandvika med 9 øvingsrom!

Øveriet fikk i 2015 en forespørsel av Tanken,  med et ønske om at Øveriet etablerer en avdeling med øvingsrom i Sandvika. Det har vært stor mangel på øvingsrom i Sandvika siden bla.a. Skiltverkstedet ble lagt ned. Det har vært en lang og tidkrevende prosess for å finne egnede lokaler, sette opp en god gjennomføringsmodell og skaffe midler til prosjektet, men 9 nye øvingsrom står klare til bruk i august 2020. Øveriet er samlokalisert med Tanken, og har mottatt økonomisk støtte fra Kulturrom og Bærum kommune.

Hva er unikt med Øveriet?

Kvalitet – I våre rom hører du alt som skal høres, og du kan spille høyt uten at det blir ubehagelig. Rommene er designet av akustikkingeniører og har moderne lydisolasjon, kalibrert akustikk og god ventilasjon. Rommene har flytende gulv, doble lydvegger og doble lyddører. Dette gjør at du kan øve 24/7 hele året.

Sikkerhet – Det er lagt mye ressurser inn for å ha en trygg brann- og innbruddssikkerhet. Alle brukere får utstedt kortnøkkel med personlig kode og systemnøkler til alle øvingslokaler. Samtlige innganger er i tillegg videoovervåket.

Renhold – Her er det rent, ryddig og hygienisk, med regelmessig renhold og ettersyn.

Forutsigbarhet – Øveriet opererer med ryddige og langsiktige kontrakter med tre måneders oppsigelsestid. Her kan du være trygg på at du får øve så lenge du vil og at vedlikehold blir regelmessig utført.

Gode priser – Hos oss får du meget høy kvalitet for pengene. Takket være god støtte fra Kulturrom har vi kunnet investere i byggemetoder som gagner deg som musiker.

Parkering
Øveriet Sandvika disponerer parkeringsordninger på eiendommen i samarbeid med Tanken.

Enkel logistikk
Alt er tilrettelagt for å transportere utstyr enkelt inn og ut av øvingslokalene, med ramper og vareheis slik at du slipper å bære utstyret ditt i trapper.

Personvern og databehandling
Les mer om personvern og databehandling her

Life is definitely not a rehearsal, this is it.

• Mike Watt •